Rutin Harian

Thursday, January 20, 2011 Liyana Hanim 4 Comments

*Penat*

Hello hello..dah lama xblog dalam bm..jadi..mari2...hehe

Okay rutin harian saya sejak dua menjak ni..kerja,balik rumah,online,gayut kat telepon,tido,bangun gi kerja balik.Ya,memang membosankan sedikit.Tapi bila gaji keluar wah macam hantu raya..ahaha.Marvelous!

Hidup,macam tu la kn?Banyak blog2 yang saya baca,lepas kuar dari universiti & masuk alam pekerjaan=kurang masa untuk berjimba/berhuha/bersuka ria.

Saya pon tidak terkecuali.Jangan ingat gaji bulan2 tuh saya guna untuk beli belah je.Oh tidak2.Kena bayar bil kereta,yuran masters,bil yayasan selangor(study loan zaman uni) dan bil kad kredit.Alih2,tinggal berapa je untuk diri sendiri?

Kawan2 pon semua sibuk dengan kehidupan masing2.Tapi tak mengapa,tak semestinya jarang jumpa,tidak dekat di hati.Macam persahabatan Vivy & Toots dalam blog Proudduck(sgt admire Vivy sbb sgt merendah diri walaupun dr golongan berada),mereka pon jarang2 sms atau calling2 tapi masih rapat.

Jadi kepada rakan2,bila2 kita free,kita jumpa ok?Anda semua masih di hati & ingatan saya..jgn risau..:)

Oh hari ni kat ofis,semua asyik gelak sorg2 kat meja masing2 sambil menatap monitor pc.Nak tahu kenapa?Hah klik SINI.Blog tu sgt kelakar.Ye lah hari ni kan public holiday,jadi kerja xbyk...

Dahlah internet fb,twitter,entertainment apa2 semua kena block dgn proxy!Adess..Yang boleh bukak hanyalah blog2,google & certain websites jadi bila salah sorg rakan kerja suruh baca blog tu,semua org pon bukaklah.

Hah jgn cakap yg perempuan,yang lelaki2 pon baca okay blog tu.Sangat kelakar!Sampai semua asyik gelakkkk je memanjang.Memang a great stress reliever!

Oh,kepada rakan2,ia,saya tidak berapa single sekarang.hehe.Tak boleh ckp byk2 sebab takut ada yang terguris.Biarlah rahsia buat masa ini.:))

4 comments:

Adela Tahir said...

Touching. Sebab : Tak tahu ape ape.

Li said...

alaa jgn la begitu..sabtu after keje ni i bwk u jln2 & we story mory

Nice pic!

Li said...

ellen,i got it from the web..i'm soo not that skinny..the name of the pictured is tired/something i can't remember..ahaha